Advertising

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Advertising

Garantier

Minnesgaranti

Vi på USB-smycken.se  vill att du som kund känner dig trygg hos oss! Vi ger dig därför som standard två års minnesgaranti.

Reklamation

Om din vara går sönder vänder du dig enklast till vår kundtjänst. Någon av våra medarbetare kommer att ge Dig instruktioner för hur reklamationen skall hanteras. Tänk på att alltid ha kvitto med ordernumret tillhands. Enligt Konsumentköplagen har du tre års reklamationsrätt från det att du köpt din produkt vid fabrikationsfel.

 

Vi kommer att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

 

Reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen

Du måste lämna ett meddelande om felet "inom skälig tid" efter det att du har upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader räknas det alltid som att det skett i rätt tid, enligt "Konsumentköplagen". Skälig tid kan emellertid vara längre än två månader. Som regel är det en giltig ursäkt om du haft förhinder, exempelvis om du har varit sjuk eller bortrest.

Under de första sex månaderna efter köpet är det säljarens sak att bevisa att felet inte fanns från början. Annars räknas felet som ursprungligt. När det har gått mer än sex månader efter köpet är det
du som köpare som måste kunna bevisa att felet fanns från början.

Din rätt att reklamera går enligt Konsumentköplagen ut tre år efter det att du har tagit emot varan.
Reklamationstiden förlängdes den 1 april 2005 från två till tre år. Det gäller varor och tjänster som du köpt den dagen eller senare.

Garanti för företag

Vid köp i egenskap av företag gäller villkor enligt Köplagen.

Ett års garanti, ingen reklamationsrätt.

 

Varukorg  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

Advertising
Advertising
Reklam